Szombati nyitva tartás

 Ezúton szeretnénk tájékoztatni Titeket, hogy a 2018.04.21-én Szombaton NYITVA tartunk!

Nyitvatartási idő: 8:30-tól 16:30-ig.

Hétfői futárszolgálattal történő kiszállításra 12:00-ig tudjuk felvenni a rendeléseket!

 

2017. szeptember 01., péntek 06:23

Neschen felhasználási ötletek

Egy cég, aki már 125 évvel ezelőtt

- a mostani gyár helyén - is sebtapaszokat gyártott,

tudhat valamit a ragasztókról, nem?

 

A beszállítóinkat különböző üzletviteli szempontok figyelembevételével és az értékrendünk alapján válogatjuk és mérjük időről időre. Ebben a hónapban a Neschen-t vesszük górcső alá és nekik köszönhetően bemutatunk pár példát Európából.

Prága Cerny Most shopping Gallery

Helyszín:                  Cerny Most Bevásárlóközpont, Prága, Csehország
Felhasználás:          A mozgólépcső dekorációja a földszinttől az emeleti Casino-ig
Prágai bevásárló központ 01Story:                 Az első évben, a nyomda, aki a reklámgrafikát nyomtatta, a hagyományos legolcsóbb pormóciós monomer vinylt használta. A kihelyezés viszont nagyon időigényes volt és néhány hónappal később az eltávolítás pedig maga a rémálom. A kihelyezést még a helyszín specifikuma is nehezítette, mivel a pláza szabályzata szerint csak az üzleteik nyitvatartási idején kívül lehetett a dekorációt kihelyezni, valamint visszaszedni. A legutóbbi alkalommal Neschen Easy Dot Matt fóliát választottak, melynek a felhelyezése jóval rövidebb időbe telt, illetve elmaradt a késő éjszakába nyúló dekorálás is.
Felhasznált mennyiség:      Összesen 8 nyomatot helyeztek fel, mert mind a 4 mozgólépcsőnek az üvegfalát 2 oldalról bevonták.

 

Prágai bevásárló központ 02


Aalborg Repülőtér Dánia

Helyszín:                Aalborg Repülőtér, Aalborg, Dánia
Felhasználás:        A reptéri check-in csarnok emeleti üvegfalának dekorációja
Easy dot clear aalborg airport 03Story:              Az volt a cél, hogy a check-in pultok fölötti nagy üvegfalat dekorálják. A földszinti rész a check-in zóna és a csomagfeladásra kijelölt terület, az emeleten pedig már a becsekkolt utasok várakoznak az induló járataikra. A cél az volt, hogy mind a két zónában tartózkodó utasokat elérjék, de ugyanakkor szeparációt is biztosítsanak számukra. Az üvegfalat promóciós céllal a teljes magasság feléig egy utazási iroda grafikáival dekorálták. A dekorációhoz Neschen Easy Dot Clear-t használtak, mivel ez tökéletes élethű és élénk színeket biztosít, (ahogy a képen is látszódik) valamint a homokfúvott hatásnak köszönhetően egy nyugodt zónát is elhatárol, a még lenn várakozó tömegtől. A rendkívül könnyű felhelyezés mellett a ragasztó maradékmentes eltávolítása miatt választották ezt az anyagot.
Felhasznált mennyiség: kb. 40 folyóméter

Easy dot clear aalborg airport 02


Skoda rendezvény, Prága

Helyszín:            Prágai repülőtér, Prága, Csehország
Felhasználás:    Konferencia terem falának dekorálása, új Skoda motor bemutatóra
Skoda bemutató 02Story:               A Skoda bemutatta az új 1.0 benzin motorját a Skoda Octávia modellekhez. A sajtótájékoztató helyének a prágai reptér konferencia termét választották. Erre az eseményre szükség volt, hogy a helyiség falait a Skoda színeivel és designjával dekorálják. A megrendelő kérése az volt, hogy minél kevesebb átfedéssel oldják meg. A kivitelező cég a Neschen Performance PVC mentes textúrált tapétát választotta, mely 1,6 szélességben is elérhető. Végül jóval kevesebb szegmensből megoldották a teljes konferencia terem dekorálást.
Felhasznált anyag: A teljes faldekorációhoz 1.60 x 50 m tekercseket használtak. Az anyag elérhető 1.06 x 50 m kiszerelésben is.

 Skoda bemutató 01

Keresd a folyamatosan bővülő választékunkat a webáruházunkban illetve az értékesítő kollégáinktól:
>> Neschen Easy Dot termékcsalád <<
>> Neschen Display termékek <<
>> Neschen Tapéták és Canvas <<

Bővebb információkért vagy rendeléssel kapcsolatban keresd az ügyfélcentrumunkat az alábbi elérhetőségeken:

e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

telefon: +36 1 373 09 30

alapanyag-beszallitok-logo