Szombati nyitva tartás

 Ezúton szeretnénk tájékoztatni Titeket, hogy a 2018.04.21-én Szombaton NYITVA tartunk!

Nyitvatartási idő: 8:30-tól 16:30-ig.

Hétfői futárszolgálattal történő kiszállításra 12:00-ig tudjuk felvenni a rendeléseket!

 

2017. július 24., hétfő 13:20

Mi ez a tapéta őrület?

Hogyan válasszunk tapétát? Milyen tapétát válasszunk? Egyáltalán miből lehet választani?

Eurojet tapetaÚj írányvonal kezd kibontakozni a digitális nyomdaipar világában, mégpedig az egyedi belső építészeti dekoráció. Hogyan tudjuk egyedivé varázsolni az ügyfelek irodáját, tárgyalóját, otthonát, vagy éppen éttermeket és hotel szobákat?

Az elegáns megjelenés igényét, már nem tudják kielégíteni az előre legyártott standard tapéta kínálat, lehet az bármilyen igényes is.

Itt jelenik meg a digitális szélesformátumú nyomdagépekkel rendelkező cégek és a tapéták szerepe!

Felhelyezés szempontjából az alábbi tapétákat különböztetjük meg:

Hagyományos tapéta

Azokat nevezzük hagyományos tapétáknak, melyek felhelyezéséhez tapétaragasztó szükséges. Általában elmondható, hogy jó, ha van egy tapétázási rutinnal rendelkező dekoros vagy festő a csapatunkban ennek a típusnak a felhelyezéséhez.

A hagyományos tapétákon belül megkülönböztetünk papír alapú és úgy nevezett "NW" jelölésű, Non Woven (azaz „nem szőtt”) tapétákat. A papír alapú tapéták olcsóbbak míg az NW jelölésű tapéták drágábbak, de ugyanakkor könnyebb felhelyezni és eltávolítani őket. A papír alapú tapéták eltávolítása során biztos, hogy le kell áztatni a maradék tapétadarabokat a falról és szinte biztos, hogy nem lehet egyben vagy akár csak nagyobb darabokban leszedni.

Letölthető applikálási segédlet:tapéta kép

Előnyei: az olcsótól az exkluzívabb, drágább megoldásig, szinte minden dekorációhoz megtalálod a megoldást ebben a termékkínálatban. Sokféle mintázat közül választhatsz, amivel egyedivé teheted a dekorációidat. Válassz bátran:

felületű anyagok közül!

 

Vízre aktiválódó ragasztóval rendelkező tapéta:

A vízre aktiválódó ragasztóval rendelkező tapéta, kínálatunk egyik legnépszerűbb tapétája a HP PVC Free wallpaper, amely elsőként jelent meg ezzel a megoldással a piacon. Nincs szükségkülön ragasztó vásárlásra a kihelyezéshez, ellenben egy adott mennyiségű ragasztóval kell gazdálkodnunk, így az újrapozícionálások száma korlátozott.

Öntapadó tapéta:

A már jól ismert öntapadó anyagokhoz hasonlóan egyszerű applikálni. A vastagabb anyagnak köszönhetően könnyebb felhelyezni. A tapéta strukturáltsága jobban kihangsúlyozza a nyomtatott mintákat.

 

Keresd a MACtac Deco Fresco tapétáját a kínálatunkban: 3.340 Ft/m2 helyett 2.790 Ft/m2 új listaáron.

 

Bővebb információkért vagy rendeléssel kapcsolatban keresd az ügyfélcentrumunkat az alábbi elérhetőségeken:

e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

telefon: +36 1 373 09 30

alapanyag-beszallitok-logo