Szombati nyitva tartás

 Ezúton szeretnénk tájékoztatni Titeket, hogy a 2018.04.21-én Szombaton NYITVA tartunk!

Nyitvatartási idő: 8:30-tól 16:30-ig.

Hétfői futárszolgálattal történő kiszállításra 12:00-ig tudjuk felvenni a rendeléseket!

 

Tervezhető, kiszámítható szerviz szolgáltatás = gyártási biztonság

Mert a termelésnek megállni TILOS!


megallni tilosA Te termelési biztonságod a legfontosabb Számunkra, ezért szolgáltatásinkat folyamatosan olyan irányba fejlesztjük, hogy ennek a kihívásnak egyre kiválóbban tudjunk megfelelni.

Többszintű, havidíjas, értéknövelt szerviz szolgáltatásunkkal sok fejtöréstől és kapkodástól kímélheted meg magad, bebiztosíthatod gyártásodat és minimalizálhatod gépeid állásidejét. 

Ez a szolgáltatás kifejezetten Neked szól, ha:

- a folyamatos gyártás híve vagy, és el akarod kerülni a váratlan termelési kieséseket,
- a nyugalmat és kiszámíthatóságot keresed, ezért tudatosan tervezed költségeidet, és nem szereted a váratlan kiadásokat,
- a termelőeszközök rendszeres karbantartása Számodra is a gyártási tevékenység szerves része, nem pedig “véletlen velejárója”,
- előre tudni akarod, hogy hiba esetén mennyi kiesési idővel számolj, és ezt minimalizálni szeretnéd,

Amennyiben Te is termelőeszköznek tekinted nyomtatódat, és tervezhető költségeket, kiszámíthatóságot és nyugalmat keresel, szolgáltatásunk Neked szól.

A 7 legfontosabb tényező, amelyek együttesen garantálják a gyártási biztonságot termelésed számára:

1. Tervezhető költség - a gyártásban fontos szempont a megbízhatóság, kiszámíthatóság és tervezhetőség. Havidíjas csomagjainkkal a költség négyzetméterre könnyen visszaosztható, és nem jelentkeznek hirtelen nagyösszegű költségek.

2. Rendszeres karbantartás - a szolgáltatás részeként gondoskodunk gépeid rendszeresen karbantartásáról, hogy megelőzzük a váratlan termelési kieséseket. Ezek alkalmával látjuk a gép általános állapotát és előre jelezzük a várható alkatrész cseréket, így felkészülhetsz azokra is.

3. Kiemelt kezelés - probléma esetén a hibafeltárást már akár 24 órán belül* megkezdjük, és biztosítjuk, hogy a kiesési idő a lehető legminimálisabb legyen.

4. Dedikált szerviz operátor - a központi szerviz telefonszámon hívásodat szakember veszi fel, problémád értő fülekre talál. Kérünk Téged, mindig hívószám azonosítóval telefonálj, mert így tudunk visszahívni, amennyiben kollégánk épp foglalt volt hívásod időpontjában

5. Ingyenes távoli segítségnyújtás - megkíméljük idődet, és kihasználjuk a technológia adta lehetőségeket, mert vannak olyan problémák, amelyek gyorsan megoldhatóak táveléréssel. Évente akár 20 óra* távoli elérést is igénybe vehetsz díjmentesen, a csomag részeként.

6. Vezetett szerviz könyv - a szolgáltatás részeként szervizkönyvet is vezetünk nyomtatódról. Saját renszerünkön kívül ebben is nyilvántartjuk a gépeden végzett karbantartási és javítási munkákat. Hasonlóan az autókhoz, akár évekre is visszanézhető, mely alkatrészek és mikor kerültek kicserélésre.

7. Értékálló nyomtató - a rendszeresen, tervszerűen elvégzett karbantartások, az előrelátó üzemeltetés és a vezetett szervizkönyv értékállóságot biztosít. Hasonlóan az autókhoz, egy vezetett szervizkönyves, visszakövethető életúttal rendelkező termelőeszköz vonzóbb.

Ezek az elemek együttesen biztosítják Számodra és berendezéseid számára a Termelési biztonság-ot.

* A megadott információ nem teljeskörű. Bővebb információért kérjük, keress minket központi elérhetőségünk bármelyikén! +36-1-373-0930 / Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.