Rövidített nyitva tartás

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Titeket, hogy 2018.03.22-én csütörtökön

15:30-ig tartunk nyitva!

Pénteki kiszállításra 14:00-ig tudjuk felvenni a rendeléseket!

A mi csapatunknak is szüksége van egy kis kikapcsolódásra.

Megértéseteket köszönjük! Üdvözlettel az Eurojet csapata!

Headbanner 05

Webáruház - rendelés online

Mi történik, ha online rendelek? Csak nehogy csalódnom kelljen!

webaruhaz_rendelesKevés időd van? Vagy éjszaka dolgozol, de rendelned is kellene, mert a következő munka már a nyakadon van? Minket akkor is elérsz, ha irodánk éppen zárva tart.

Hogy ne maradjanak kétségeid az online vásárlással kapcsolatban, leírtuk nálunk hogyan megy ez, hogy mindig pontosan tudd mi történik a rendeléseddel.


1. Az elküldött rendelésedről automatikus visszaigazolást küldünk.
Így azonnal látod újra összefoglalva mit is kértél tőlünk.

2. A beérkezett kérést kollégáink elkezdik feldolgozni.
Jó, jó, de mikor? Nálunk nyitvatartási időben már 30 percen belül értesülsz róla, hogy vettük az adást.

3. A megadott telefonszámon vagy e-mail címen felvesszük veled a kapcsolatot, hogy visszaigazoljuk a rendelést és még egyszer pontosítsunk mindent.

4. Ezután szállításra előkészítjük a rendelést. Vágjuk, csomagoljuk, címkézzük.

5. Majd átadjuk csomagszállító partnereink valamelyikének, aki kézbesíti Neked a termékeket. Az online rendelésnek van egy óriási előnye. Ha elindult az áru üzletünkből, automatikus email értesítést kapsz róla.

Mikor kapom meg? A délután 15 óráig leadott megrendeléseket már másnap kézbesítjük.

Amennyiben nagyobb mennyiséget rendelsz, és raklapra tesszük az árut, sajnos nem tudjuk minden esetben garantálni, hogy másnap megérkezik Hozzád. Ennek oka, hogy a nagy terjedelmű, raklapos szállítmányhoz külön járműre van szükség - ennek szervezése egy kicsivel több időt igényel, emiatt 1 napos csúszás előfordulhat. Köszönjük megértésedet.

Mennyibe kerül mindez? Országosan már nettó 60 000 Ft/150 000 Ft feletti, Budapesten pedig nettó 45 000 Ft feletti megrendelésed esetén átvállaljuk a kiszállítás díját. Budapesten a 45 000 Ft alatti rendeléseket nettó 3 000 Ft szállítjuk ki míg vidékre annak függvényében változik a szállítás költsége, hogy táblát is tartalmaz a rendelésed vagy csak tekercses alapanyagokat. A kiszállítási díjakról egy egyszerűsített táblázatot itt találsz.

Hogyan fizethetek? Ha még nem vásároltál nálunk, előre utalással vagy a futárnak átvételkor készpénzben. Amennyiben már partnerünk vagy, az érvényben lévő fizetési megállapodásodnak megfelelően. 

Mégsem erre gondoltam, mit tegyek? Nyugalom, semmi gond! Juttasd vissza nekünk 15 napon belül és mi kicseréljük vagy visszaadjuk az árát!

És ne feledd! Nyomtatható alapanyagainkra 100% nyomtathatósági garanciát vállalunk!

Tesztelj minket és rendelj online!