Szombati nyitva tartás

 Ezúton szeretnénk tájékoztatni Titeket, hogy a 2018.04.21-én Szombaton NYITVA tartunk!

Nyitvatartási idő: 8:30-tól 16:30-ig.

Hétfői futárszolgálattal történő kiszállításra 12:00-ig tudjuk felvenni a rendeléseket!

 

Jogi nyilatkozat

Kérjük, hogy olvasd el figyelmesen az alábbi tájékoztatót, mielőtt böngésznéd oldalainkat vagy érdeklődést adnál le valamely termékre. Azzal, hogy beléptél a www.eurojet.hu oldalra, elfogadod a Jogi nyilatkozatban és az Üzletszabályzatban leírt feltételeket.


Az üzemeltető adatai:

Eurojet Hungária Kft.

Cégjegyzékszáma: 01-09-176110

Kibocsátó cégbíróság: Pest Megyei Bíróság

Adószáma: 13472821-2-41

Adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-64519/2013

Telephelye: 1033 Budapest, Szőlőkert u.15.

Telefonon: +36 1 373 0930

Faxon: +36 1 373 0931

E-mailben: eurojet(kukac)eurojet.hu
 


A weboldalon szereplő logók, védjegyek Magyarországon és más országokban is jogi védelem alatt állnak. Ezek használata a weboldal üzemeltetőjének előzetes írásos beleegyezése nélkül szigorúan tilos.

A www.eurojeto.hu-n megjelent hírek, cikkek továbbközléséhez a weboldal üzemeltetője hozzájárul, de ez a továbbközlés csakis a forrás pontos megjelölésével történhet.

Az Eurojet Hungária Kft. tevékenysége során minden rendelkezésére álló eszközzel védi látogatói és ügyfelei személyiségi jogait, betartja a Polgári Törvénykönyvben és a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben rögzített előírásokat. Adataidat tehát bizalmasan kezeljük, és ami nagyon fontos, harmadik fél számára nem adjuk ki.
Azzal, hogy regisztrálsz a webáruházba, vagy feliratkozol email értesítőnkre és személyes adatokat adsz meg, hozzájárulsz, hogy az Eurojet Hungária Kft. azokat a törvényi előírásoknak megfelelően nyilvántartsa és kezelje, nyomtatott vagy elektronikus formában tájékoztató leveleket küldjön. A megadott adatok adatbázisunkból való törlését bármikor kérheted az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, elektronikus értesítőnkről pedig bármikor leiratkozhatsz.
Adataid kezelője: Eurojet Hungária Kft., 1033 Budapest, Szőlőkert u. 15.


Termékleírások, árak, méretek pontossága

A www.eurojet.hu-n weboldalon szereplő termékekről az üzemeltető igyekszik a lehető legpontosabb tájékoztatást adni. Ennek ellenére előfordulhatnak eltérések a valóságtól, az esetleges elírások következtében. A Eurojet Hungária Kft. ezért fenntartja a szöveghibák előzetes figyelmeztetés nélküli javításának jogát az árra vonatkozóan is.

Általános jogi elvek

A jelen nyilatkozatban nem rendezett kérdésekben a hatályos jogszabályi előírásokban foglalt rendelkezések az irányadóak.