2017. augusztus 11., péntek 10:57

Milyen is az a „trendi” szín?

Milyen is az a "trendi" szín?

Ugye veled is megtörtént már, hogy az ügyfelednek ötletet kellett volna adnod, hogy milyen szín domináljon a megrendelt dekoráción? Tőlünk sokszor megkérdezitek, hogy mi az idei év legtrendibb színe, melyek a népszerű árnyalatok, ezért most utána jártunk, hogy ki, mikor és hogyan dönti el mi az év trendi színe!

A legmegfoghatatlanabb szín a „trendi”, hiszen kinek mi a trendi?

Mást jelent a trendi szín egy férfinak és teljesen mást jelenthet egy nőnek, ahogyan a fiatalabb generáció is mást kedvel, mint az idősebb korosztály képviselői. De miért ne adhatnánk mégis egy-két támpontot az ügyfelünknek, ha kikéri a véleményünket?

A Pantone színskáláról már mindenki hallott, amely mögött egy 1950-ben alapított, nagy múltú cég áll, aki igazi „szín-specialisták” -kal dolgozik. Ki más adhatna hitelesebb információt az év aktuális trendi színéről, mint maga a Pantone vállalat.

Pantone og

A Pantone cég már 2000 óta, minden évben kiadja, hogy mely színek lesznek „az év színei”. A vállalat évente kétszer összehív egy nemzetközi szakértőkből álló „titkos tanácsot”, akik Európa valamelyik nagyvárosában 2 napig elemzik és megvitatják az aktuális színszabványokat és javaslatot tesznek az év „trendi színeire” is.

A találkozó eredményét korábban a Pantone View weboldalon publikálták, mint zárt tartalom - (750 dollár fejében volt csak megtekinthető), amelyet divattervezők, designerek, tervezők és más szegmensek nagyvállalatai vásároltak meg azért, hogy segítsék és iránymutatást adjanak az általuk kifejlesztett és piacra kerülő új termékek dizájnjának.

A Pantone hitvallása a színekről: „a színek mindig fontos részei voltak a kultúránknak, hiszen kifejezik  a különböző korok hozzáállást, érzéseit.”

2016. decemberében megválasztották a 2017-es év Pantone színét, amely „a Pantone 15-0343 kódú Greenary” zöldes sárga lett.

Videó A 2017-es év pantone színéről

"Pontosan tudjuk, hogy milyen világban élünk: nagyon stresszes és feszült a hangulat. Ez a remény színe és persze a természethez való kapcsolódást is kifejezei. Az "új" kezdetű kifejezésekhez, fogalmakhoz is erősen kapcsolódik, mint pl.: újjászületés, újraéledés, újrakezdés. Minden tavasszal új ciklusba lépünk és új hajtások bújnak elő. Ez a zöld szokatlan szín, a sárga és a kék különleges keveréke, melegség és hűvösség egyben. „Bonyolult házasság"-a ez a színeknek – nyilatkozta Leatrice Eiseman, a Pantone Color Institute vezetője.

2016-ban a rózsakvarc és a babakék voltak az év színei, melyek a nyugalom és a biztonság iránti vágyunkat jelképezték. 2015-ben a barna egyik árnyalatára, 2014-ben az orchidea lilájára, 2013-ban pedig a smaragdzöldre esett a Pantone választása.

az év pantone színe

Hallottál már róla, hogy a színeknek is van ”Citrom-díja”?

Évről évre megválasztják és megszavazzák a világ legrondább színét is! Bár itt a választás körülményeiről kevesebbet tudunk és az sem valószínű, hogy a Pantone áll mögötte, de nagyon érdekes, hogy pl. az Ausztrál kormány egyik évben felhasználta ezt a színt, egy dohányzás ellenes kampányhoz. A világ legrondább színének a Pantone 448 C-t kiáltották ki.

Források:
Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Pantone
Times: http://time.com/4594981/2017-color-of-the-year-pantone-greenery/

pantone

 

2017. július 24., hétfő 13:20

Mi ez a tapéta őrület?

Hogyan válasszunk tapétát? Milyen tapétát válasszunk? Egyáltalán miből lehet választani?

Eurojet tapetaÚj írányvonal kezd kibontakozni a digitális nyomdaipar világában, mégpedig az egyedi belső építészeti dekoráció. Hogyan tudjuk egyedivé varázsolni az ügyfelek irodáját, tárgyalóját, otthonát, vagy éppen éttermeket és hotel szobákat?

Az elegáns megjelenés igényét, már nem tudják kielégíteni az előre legyártott standard tapéta kínálat, lehet az bármilyen igényes is.

Itt jelenik meg a digitális szélesformátumú nyomdagépekkel rendelkező cégek és a tapéták szerepe!

Felhelyezés szempontjából az alábbi tapétákat különböztetjük meg:

Hagyományos tapéta

Azokat nevezzük hagyományos tapétáknak, melyek felhelyezéséhez tapétaragasztó szükséges. Általában elmondható, hogy jó, ha van egy tapétázási rutinnal rendelkező dekoros vagy festő a csapatunkban ennek a típusnak a felhelyezéséhez.

A hagyományos tapétákon belül megkülönböztetünk papír alapú és úgy nevezett "NW" jelölésű, Non Woven (azaz „nem szőtt”) tapétákat. A papír alapú tapéták olcsóbbak míg az NW jelölésű tapéták drágábbak, de ugyanakkor könnyebb felhelyezni és eltávolítani őket. A papír alapú tapéták eltávolítása során biztos, hogy le kell áztatni a maradék tapétadarabokat a falról és szinte biztos, hogy nem lehet egyben vagy akár csak nagyobb darabokban leszedni.

Letölthető applikálási segédlet:tapéta kép

Előnyei: az olcsótól az exkluzívabb, drágább megoldásig, szinte minden dekorációhoz megtalálod a megoldást ebben a termékkínálatban. Sokféle mintázat közül választhatsz, amivel egyedivé teheted a dekorációidat. Válassz bátran:

felületű anyagok közül!

 

Vízre aktiválódó ragasztóval rendelkező tapéta:

A vízre aktiválódó ragasztóval rendelkező tapéta, kínálatunk egyik legnépszerűbb tapétája a HP PVC Free wallpaper, amely elsőként jelent meg ezzel a megoldással a piacon. Nincs szükségkülön ragasztó vásárlásra a kihelyezéshez, ellenben egy adott mennyiségű ragasztóval kell gazdálkodnunk, így az újrapozícionálások száma korlátozott.

Öntapadó tapéta:

A már jól ismert öntapadó anyagokhoz hasonlóan egyszerű applikálni. A vastagabb anyagnak köszönhetően könnyebb felhelyezni. A tapéta strukturáltsága jobban kihangsúlyozza a nyomtatott mintákat.

 

Keresd a MACtac Deco Fresco tapétáját a kínálatunkban: 3.340 Ft/m2 helyett 2.790 Ft/m2 új listaáron.

 

Bővebb információkért vagy rendeléssel kapcsolatban keresd az ügyfélcentrumunkat az alábbi elérhetőségeken:

e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

telefon: +36 1 373 09 30

2017. július 05., szerda 15:29

Stadur a Szendvicslemezek királya

 Tartós display-eket gyártanál? Kültéri alkalmazásokhoz keresel merev és egyben vízálló táblát?

 A Stadur Viscom Sign SF ultra könnyű, fehér szendvicslemez igazi megoldást nyújt a fenti igényekre.

A két oldalát 1mm-es tömör HPVC réteg borítja, ez adja az ellenálló merevségét, míg középen egy extrudált polisztirol mag található. Ez a két fő alkotóelem teszi lehetővé a lemezek sokféle felhasználhatóságát, hiszen így egyszerre kapunk egy merev és ellenálló, de ugyanakkor könnyen alakítható és dekorálható alapanyagot.

világító dobozok

A Stadur szendvicslemez további előnyei:

 • UV, pára- és vízálló
 • nem deformálódik: képes a formáját akár 2 évig is megtartani


A Stadur lemezt bátran nyomtathatod direktben digitálisan, dekorálhatod öntapadó anyagokkal, fűrészelheted, marhatod, vagy stancolhatod.

dobogo
Kifejezetten javasoljuk makettek és standok építéshez, display termékekhez, belógatott hirdetésekhez, építészeti alkalmazásokhoz - ráadásul bátran használhato kül- és beltéren egyaránt.

A Stadur Viscom Sign SF szendvicslemezeket keresd a kínálatunkban:

5mm-es, 10mm-es és 19mm-es vastagságokban,

2030mm x 3050mm méretben!

Érdemes kipróbálnod, biztos, hogy az ügyfeleid is imádni fogják!

»»Nézd meg a Stadur tábláinkat a webáruházban!««

2017. június 20., kedd 12:08

Rejtett üzenetek híres cégek logóiban!

Rejtett üzenetek a logókban! A tiedben is van?MILYEN REJTETT ÜZENETEK VANNAK A NAGY CÉGEK LOGÓI MÖGÖTT?

Mi is az a logó? Miért van szüksége egy cégnek egy sokat mondó, egyedi designnal rendelkező logóra?

Mivel a logó a céget univerzálisan is jelképezi, meghatározza az arculatát és komoly reklámértéke van, ezért a nagy cégek igen jelentős összegeket költenek a cég logójának és arculatának megterveztetésére.

A híres cégek logóit általában nagy gondolatok ihletik.

Ideálisan egy logó:

 • vizuálisan megnyerő
 • feltűnő és
 • segíti a cég kommunikációját.

Tervezésnél érdemes figyelembe venni:

 • a stílust (modern, klasszikus, elegáns, trendi)
 • a színvilágot (letisztult, dinamikát tükröző színek) és
 • a forma bonyolultságát.

Amazon smile

Amazon

Az Amazon az internet megjelenése óta egy megbízható cég: korábban bármilyen könyvet be lehetett szerezni az Amazonon keresztül, ma pedig már szinte bármilyen terméket meg lehet náluk rendelni. A logóban lévő nyíl egy "smiley"-t, azaz mosoly-jelet formáz, ami a könnyű felhasználásra utal, illetve a nyíl az "A"-tól a "Z" betűig mutat ezzel is utalva arra, hogy az Amazonon mindent megtalálunk A-tól Z-ig.

 sony vaio

Sony Vaio:

Egy japán számítógép gyártó cég, aki 2014-ig a Sony tulajdonában volt. Kiváló minőségű videó és audió technológiájáról vált híressé. A VAIO rövidítés a Video, Audio, Integrated, Operation kifejezésekből ered, mely technikai tulajdonságokat a logóban is megjelenítettek nem csak vizuálisan, hanem jel szinten is. A "V" és az "A" betű olyan, mint a sinus görbe vagy egy analóg audió görbe, az I és az O pedig egy bináris kódrendszer 1-es és 0-a számaira utal.

 LG smile face

LG

Egy Dél-Koreai elektronikai cég, mely többnyire televíziókat, telefonokat és hangtechnikai eszközöket gyárt.1947-ben alapították a céget Lucky Gold Star néven, majd 1995-ben átnevezték LG-re, hogy a nyugati piacon is versenyképes és megjegyezhető névvel rendelkezzen. A logójuknak is egy, a nyugati világban népszerű formavilágot választottak a "smiley" (mosoly) figurát. Azonban néhány szemfüles ember mást is belelátott a logóba, méghozzá a '80-as évek híres játékának karakterét PAC-MAN-t.

BMW repülőgép motor gyártó

BMW

A BMW logó a minőség egy szimbólumama az autómárkák között. A logó designja visszavezethető a cég gyökereihez - mivel a BMW eleinte az első világháborúhoz gyártott repülőgép motorokat. Később áttért a motorok és az autók gyártására, de a logójában megtartotta a repülőgép propellerének forgására utaló szimbólumot.

fedex nyíllal

FedEx

A Federal Express volt az első olyan szállítmányozó cég a világon, amelyik saját létesítményekkel és légitársasággal rendelkezett és jelenleg nagyobb teher forgalmat bonyolít, mint bármelyik másik légitársaság a világon. A FedEx (ahogyan ma ismerjük), világszerte elismerést és bizalmat vívott ki magának. A logójuk pedig duplán kihasználja ezt: egyfelől azonnal felismeri mindenki a formája alapján, másfelől pedig kihasználva hogy balról jobbra olvasunk, a FedEx logó tartalmaz egy nyilat az E és az X között (lásd szürkével kiemelve), amely ugyan csak közvetett utalás, de tudat alatt az agy érzékeli, és összekapcsolja az előrehaladással. Ezáltal ez a logó megerősíti bennünk a cég előre mutató stratégiáját, és a szolgáltatásaik állandóságát.

 

Összefoglalva tehát, a logó lehet:

 • egy szöveges felirat, (akár a szolgáltatás vagy az adott cég neve,)
 • akár szlogennel, vagy
 • tartozhat hozzá valamilyen grafikai ábra, embléma is. Utóbbi esetben magát az ábrát használhatjuk önmagában is, a nevet elhagyva - hiszen egy kellően bejáratott, ismertté tett márkajelzés, a cég nevének feltüntetése nélkül is egyértelműen jelölhet egy céget, márkát: pl. a közismert Adidas (három levél, három csík), Nike (pipa), Puma (ugró puma) emblémák, de ide tartoznak a nagy autómárkák is: Audi, Mercedes, Toyota.

A logó elsődleges célja a megkülönböztetés, az egyértelmű cég- vagy márka megjelölés, amely megkönnyíti a tájékozódást a piac szereplői között.

A te cégedről mit árul el logója?

 

/Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=gdgFNCEZsbs;
https://hu.wikipedia.org/wiki/Log%C3%B3/

 

2017. június 09., péntek 08:51

HP Latex Print & Cut

HP Latex Print & Cut:
ha igazán gyors termelési megoldást keresel!


Az új HP Print & Cut csomaggal végre azok számára is elérhetővé válik a HP Latex nyomtatás technológia, akiknek fontos a nyomtatás és vágás munkafolyamat egy lépésben.

A különálló nyomtatás és vágási lépéseknek köszönhetően a termelés sebessége akár 50%-al is megnőhet egy hasonló kategóriájú Print & Cut berendezéshez képest.

Legyen szó padlógrafikáról, falmatricáról, autó, - kirakat, vagy -póló dekorációról a HP Latex Print & Cut technológia gyors megoldást biztosít Számodra!

HP Latex Print and Cut 3

Vágóplotter a HP Latex nyomtatókhoz? Igen!

Ismerd meg az új HP vágóplottert: A HP Latex 54/64 Cutter-t!

Neked ajánljuk a HP Latex Print & Cut megoldását, ha fontos Számodra:

 • az azonnali száradás és a gyors szállítási határidő
 • hogy akár azonnal tudj laminálni (mert pl. autódekorációval, tárgyak és különböző berendezések „becsomagolásával” foglalkozol)
 • hogy a szolgáltatásaid sokaságát helytakarékosan tudd kivitelezni (mert pl. nem tudod elkülöníteni az ügyfélteret és a gyártóteret)

Milyen csomagokban érhető el a HP Latex Print & Cut megoldás?

 Latex 335 Front ALL solution 2

Milyen előnyöket kínál még a HP Latex Print & Cut megoldás?

7+1 érv, amiért a Latex nyomtató előnyei mellett érdemes ezt az innovatív megoldást választanod!
•    Cutter 64 Close Ups 218 v1a riccelés és teljes alapanyag átvágás
•    USB és hálózati csatlakozás (LAN)
•    tényleges nyomtatás és vágás megoldás egy RIP szoftverrel (HP FlexiPrint&Cut)
•    automatikus vágógörbe készítés a HP FlexiPrint&Cut RIP-ben
•    automatikus vonalkód generálás munkáról munkára
•    vonalkód felismerés és regisztrációs jelek beolvasás
•    alapanyag kosár a rövid munkákhoz
•    elmenthető vágási beállítások

 


Ha igazán gyorsan és kiváló minőségben szeretnél termelni: a HP Print & Cut a tökéletes választás Számodra!


 A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb infókért keress minket elérhetőségeinken!


ÚJ Neschen laminálógépek

40 év szakmai- és felhasználói tapasztalattal – tovább fejlesztve

40 éve a piacon? Igen!

Az első Neschen által készített laminálógépet 1974-ben azaz több, mint 40 éve mutatták be a világ egyik leghíresebb fotó- és videó kiállításán (Photokina kiállítás).

Most a Neschen fejlesztői csapata újra gondolta és tovább fejlesztette a világszerte ismert és méltán népszerű hideg-és meleg laminálógépeket:

 • 40 év szakmai és fejlesztői tapasztalatát felhasználva,
 • a konkrét felhasználói igényeket begyűjtve és
 • a piaci trendeket is figyelembe véve egy igazán felhasználóbarát új konstrukciót alkottak!

Neschen ColdLam 1650

Biztosak vagyunk benne, hogy a Neschen laminálógépek kiváló megoldást jelenthetnek Neked, ha fontos Számodra:

 • a megbízhatóság és hosszú távú stabil működés,
 • a gyorsaság és precizitás,
 • a gyártói szakértelem és az egyszerű, könnyű és biztonságos használat!

A Neschen fejlesztői csapata

NEM CSAK A FELHASZNÁLÓKNAK– HANEM A FELHASZNÁLÓKKAL KÖZÖSEN

fejlesztette ki az új laminálógépeit!


 

Íme 3+1 érv, amiért szerintünk érdemes a Neshcen laminálógépet választanod:

 1. pneumatikus hengernyomás állítás: az állandó nyomás biztosításáért
 2. laminálás és kasírozás egy géppel
 3. egyszerű kezelőpanel és programozható pedál

+1: gyors és könnyű anyag-befűzés!

Neschen gomb


Miért válaszd a Neschen laminálógépet más laminálógépek helyett? 

Mert...

 • Pneumatikus hengere biztosan vezeti az alapanyagot.
 • A felső hengere fűtött, ezáltal elősegíti a lamináló fólia ragasztójának egyenletes terülését.
 • Nem csak laminálni tud, de táblákat is kasírozhatsz vele.
 • Nincs bonyolult kezelői felület, egyedül is tudod kezelni!
 • És mert 4 cm-es táblát is tudsz vele laminálni az anyag két oldalán egyszerre.

A végeredmény: kristálytiszta, átlátszó laminálás!


Kasíroztál már kézzel? 

Akkor biztosan tudod, hogy a kasírozás egy komplex munka és időigényes folyamat, amely során a nyomtatott anyagot ráragasztjuk egy egyenletes, puha felületű (habkarton) vagy kemény (plexi tábla) hordozóanyagra. Ilyenkor nagyon fontos, hogy az anyag ne hullámosodjon, és ne keletkezzenek légbuborékok a két réteg között. A Neschen ColdLam 1650/ HotLam1650 laminálógép használatával időt, pénzt, és energiát tudsz megspórolni. A különbség csupán az, hogy ezzel a szerkezettel a fóliát légmentesen is rázárhatod az adott anyagra, ezáltal megnövelve a késztermék élettartamát. A munkádra így hosszabb távú garanciát tudsz vállalni, mert a laminálás megvédi azt a szennyeződésektől, a víztől, a gyűrődéstől, és az egyéb károktól.

 

Megtérül majd a munkám?

A Neschen laminálógépek tökéletes megoldást nyújtanak cégtáblák, fali térképek, autódekorációk, kirakatfóliák, poszterek készítésénél. A Neschen Laminálógépeinek egyik legnagyobb pozitívuma, hogy nem kell hozzá különösebb előképzettség vagy nyomdászati tapasztalat, mert rendkívül felhasználóbarát: a kezelő panelen át, vagy ha mindkét kezed foglalt, egy pedál segítségével is irányíthatod.

 Neschen Hotlam tekercs

Hogyan cserélhetem ki a fólia tekercseket?

A Neschen hideg és meleg laminálógépeinél a fóliák cseréje rendkívül gyorsan és egyszerűen végezhető el anélkül, hogy ehhez bármilyen speciális szerszámra lenne szükséged. A tekercs tartó tengelyeit bármilyen irányból rögzítheted. A nyomatokat biztonságosan, alapanyagvezetők segítségével illesztheted. 

Mit tudok beállítani rajta?

Neschen ColdLam 1650 kezelőpanelA felső henger nyomását egy kar segítségével a henger teljes hosszán szabályozhatod. A sebesség mellett a hengerek felmelegítését, a két henger közötti távolságot is beállíthatod. A gép hengereit mindkét irányba, előre és hátra is forgathatod. A balesetvédelemről pedig egy fotocellás érzékelő gondoskodik, amely azonnal megállítja a gépet helytelen használat esetén.

Tudtad?

A Neschen laminálógépeivel egyidejűleg laminálhatsz a nyomat felületén, és kasírozhatsz egy öntapadó felületet a nyomat hátoldalára.

 Műszaki jellemzők Neschen ColdLam 1650
 Felső henger fűtése 70ºC-ig
 Maximális laminálási szélesség 165 cm
 Maximális anyag vastagság 4 cm
 Maximális gyorsaság 8 m /perc
 Állítható sebesség Igen
 Vészkikapcsolás / Fotocellás érzékelő Igen / Igen
 Lamináló hengerek átmérője
14 cm
 Szilikon gumi bevonatú acél hengerek Igen
 Előre / Hátra mód Igen
 Pedálos + Digitális kezelő panel Igen
 Laminátum tartó Igen
 Gép súly 320 Kg
 Gép szélesség / vastagság / magasság 218 cm / 55 v.75 cm / 132 cm

Válaszd Te is a Neschen laminálógépeit, ha fontos Számodra a megbízhatóság és a minőség! 

Nézd meg Neschen Hideg és Meleg laminálógépünket, és tapasztald meg a Neschen minőséget! Kérj egy személyes DEMÓ időpontot ide kattintva!

2017. május 19., péntek 08:52

Dekor Bazár

Decor bazár 06

 

 Szeretettel várunk Téged egy 3 napos, nyárindító
 Dekor Bazár-ra!


Időpont: 2017. május 30 – május 31- június 1.
Mindhárom napon szeretettel várunk nyitva tartási időben, 8:30 és 16:30 óra között!


Helyszín: Eurojet Iroda (1033 Budapest, Szőlőkert utca 15.)


Miről szól a 3 napos rendezvényünk?
Lesz egy fantasztikus, 3 napon át tartó „Garázsvásár”: ne hagyd ki az extra kedvezményeket – mert ilyen elképesztően alacsony árakon biztos, hogy idén csak ezen a 3 napon tudsz majd vásárolni Nálunk!

Az akciós termékek korlátozott mennyiségben lesznek elérhetőek, viszont rengeteg féle terméket találsz majd a kínálatban - ezért javasoljuk, hogy mihamarabb látogass el Hozzánk személyesen és válogass kedvedre!


Nézz meg egy kis ízelítőt az akciós termékekből, kattints a termék elnevzésekre itt:

Plotterfóliák: 35% kedvezménnyel

 • 8200 tekercsek
 • 8900
 • 9800

Üvegdekorációs fóliák:

 • 9700
 • 8400

Tuning Filmek:

 • TF 700

Poli-Flex/Flock termékek

Táblák

Ponyvák

Vízbázisú alapanyagok

 

„Bazári Falatozó”: a 3 napon át tartó programunkon finom falatokkal, hideg italokkal és izgalmas szakmai témákkal várnak Téged szeretettel értékesítő kollégáink is!

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus nyárindító programot!

Gyere és töltődj fel Nálunk,
miközben költséghatékonyan feltöltheted alapanyag készleteidet is!


Várunk szeretettel és sok-sok kihagyhatatlan ajánlattal!


Kérjük, olvasd el az "apróbetűt" is:

 • Az akció 2017. május 30. és június 1. között leadott rendelésekre érvényes vagy a készlet erejéig.
 • A listákban szereplő árak már a kedvezményes nettó árak.
 • Az akciók a megadott időszakban leadott rendelésekre érvényesíthetők!
 • Ezt a kedvezményes ajánlatot más kedvezménnyel nem tudod összevonni.
 • Ügyfélcentrumunk az aktuálisan elérhető termékekről azonnali tájékoztatást ad a: +36-1-373-0930 számon.

  ÉRTÉKCSÖKKENT TERMÉK! A termék szavatossági ideje hamarosan lejár! A korlátozott felhasználhatósági idővel összefüggő bármely minőségi kifogásra nem vonatkozik az ÁSZF-ben megadott elállási és jótállási kötelezettség.

 

2017. május 04., csütörtök 12:51

Csomagban mostantól még kedvezőbb áron!

KEDVEZMÉNYES CSOMAGOK

 

A nyomtatható fóliákhoz most hihetetlen kedvezménnyel vásárolhatsz hozzáillő laminálófóliákat,
így csomagban még kedvezőbb árakat tudunk biztosítani Neked!

 

Nézd meg a kedvezményes csomag ajánlatainkat és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb kombinációt: legyen szó promóciós vinylekről vagy 2D-s, 3D-s - alap vagy akár prémium fóliákról!

 

PROMÓCIÓS VINYL CSOMAGOK

1D alapcsomag: Printvinyl 829 P + PC 899           957 Ft/nm ár helyett 660 Ft/nm
1D alapcsomag: Printvinyl 829 PGrey + PC 899   957 Ft/nm ár helyett 660 Ft/nm


AUTÓFÓLIA CSOMAGOK

Car Wrapping2D alapcsomag:

MacPoly 929 vagy 929 Grey + PC 998/999

2.320 Ft/nm helyett 1.830 Ft/nm


2D normál csomag:

JT 5929 P + LUV 3998/3999

3.159 Ft/nm helyett 2.250 Ft/nm

 

3D normál csomag:

JT5529 PM + Castlam Gloss

4.890 Ft/nm helyett 3.450 Ft/nm


3D prémium csomagÚJ, még kedvezőbb ár:

CastRap 629 PM + Castlam Gloss

5.925 Ft/nm helyett 3.790 Ft/nm


3D prémium plusz csomag - ÚJ, még kedvezőbb ár:

CastRap 629 B-free + Horizon

7.180 Ft/nm helyett 4.290 Ft/nm


PADLÓGRAFIKAI CSOMAGOK

outdoorfloorStreetRap + FloorGrip: 9.615 Ft/nm helyett 7.590 Ft/nm

/kültéri járdagrafika, 3 hónap, R11/

StreetRap + StreetLam: 12.625 Ft/nm helyett 9.890 Ft/nm

/kültéri járdagrafika, 6 hónap, R12/

 


Kérjük, olvasd el az "apróbetűt" is:

 • Az akció visszavonásig érvényes!
 • A listákban szereplő árak már a kedvezményes nettó árak és csak teljes tekercs megvásárlása esetén érvényesíthető.
 • Ezt a kedvezményes ajánlatot más kedvezménnyel nem tudod összevonni.
 • Ügyfélcentrumunk az aktuálisan elérhető termékekről azonnali tájékoztatást ad a: +36-1-373-0930 számon.

 

2017. április 21., péntek 09:10

Hamarosan itt a 2017-es FESPA!

headline 

 Átlépjük a nyomtatás eddig ismert korlátait!

 

Már csak néhány hét és kezdetét veszi az év egyik legnagyobb nyomdaipari nemzetközi szakmai kiállítása, a FESPA Digital 2017! 

Légy naprakész, értesülj első kézből a nyomdaipar legújabb fejlesztéseiről! Nemcsak a legújabb gépekkel és technológiákkal találkozhatsz, hanem arról is tájékozódthatsz, hogy milyen új alapanyagok hódítanak most a piacon!

Az idén 5 napos FESPA helyszíne a Hamburg Messe lesz!  A FESPA Digital 2017 az egyik legkreatívabb és leginspirálóbb kiállítás a szélesformátumú digitális nyomdaipar számára. A kiállítás egy igazi nemzetközi platform, ahol több mint 700 kiállító várja a több, mint 125 országból érkező látogatókat.

A kiállítás minden nap reggel 10 és este 6 óra között várja majd a látogatókat, de mi is várunkTéged szeretettel az alábbi napokon:

 • Kovács István:      Május 10-11. (+36 20 204-0074)Fespa awards
 • Balla Mercédesz:  Május 10-11. (+36 20 328-3666)
 • Vincze Zsolt:         Május 10-11. (+36 20 382-2070)

Ha az egyik beszállítónk standjánál jársz és szeretnél velünk egyeztetni, akkor keress minket bátran!

A mi partnereink is nagyon készülnek erre az eseményre:

- a HP az A1-es pavilon, D15 standján mutatja be a portfóliója legújabb, eddig még sehol sem látott nyomtatótit!

- a MUTOH pedig az A1-es pavilon A15-ös standján mutat be több újdonságot is, mint pl. a ValueJet 626UF A2-méretű, 6 színes LED-UV-s direkt tárgynyomtató, illetve bemutatásra kerül a két legújabb textilnyomtatójuk is: a ValueJet 1604WX és a ValueJet 1948WX!

Fespa térkép

Pörgesd fel a termelésed, légy informált, légy innovatív!

Találkozzunk a 2017-es FESPÁN Hamburgban!

Bővebb információk: www.fespa2017.com


Programízelítő az idei FESPA 2017 programjából:

 • Előadások a szélesformátumú digitális nyomtatás újdonságairól
 • FESPA AWARDS díjátadó
 • Beszámoló az idei év nemzetközi digitális nyomtatási trendjeiről
 • World Wrap Masters - Profi autódekoráció

Akiket idén biztosan meglátogatunk: 

hp logo featured 240x220    summa logo    Mutoh logo fespa   

Neschen AG cmyk      mactac   


Figyeld honlapunkat, mert hamarosan jön a FESPA 2017 beszámoló!


2017. április 05., szerda 09:05

Tavaszi Ponyva Parádé!

TAVASZI PONYVA PARÁDÉ

Végre beköszöntött a tavasz – virágzik a ponyva szezon!

Ne maradj le a hihetetlen kedvezményekről – vásárolj be már most a fesztivál szezonra, mert ilyen kedvező árakat nem tudunk túl sokáig biztosítani Neked!

Válogass kedvedre a laminált és öntött ponyváink közül
és
feltétlenül nézd meg a rövidebb tekercsek listáját is,
mert megdöbbentően jó árakat fogsz találni!

Most nem kell magadhoz venned az esernyőd – a „tavaszi áreső” kifejezetten kellemes élmény lesz!

banner

 

Termék neve Listaár (m2) Akciós ár (m2)
Replace Cast Banner 510  555 Ft 425 Ft
Replace Eco Laminated Banner 340 280 Ft 208 Ft
Replace Laminated Banner 440 355 Ft 280 Ft
Replace Laminated Banner Backlit 510 540 Ft 425 Ft
Replace Laminated Banner Blockout 510 660 Ft 455 Ft

 

Ha még kedvezőbb árat szeretnél, akkor válogass a raktáron lévő, nem standard méretű, rövidebb tekercseink közül:

Termék neve Listaár (m2)
Akciós ár (m2)
Replace Cast Banner 510 - 0,9 x 50m 555 Ft 405 Ft
Replace Cast Banner 510 - 1,37 x 33m 555 Ft 405 Ft
Replace Cast Banner 510 - 1,37 x 38m 555 Ft 405 Ft
Replace Cast Banner 510 - 1,37 x 45m 555 Ft 405 Ft
Replace Cast Banner 510 - 1,6 x 45m 555 Ft 405 Ft
Replace Cast Banner 510 - 2,5 x 46m 555 Ft 405 Ft
Replace Cast Banner 510 - 3,2 x 33m 555 Ft 405 Ft
Replace Laminated Banner 440 - 1,6 x 35m 355 Ft 275 Ft
Replace Laminated Banner Backlit 510 - 1,1 x 24m 540 Ft 395 Ft
Replace Laminated Banner Backlit 510 - 1,6 x 35m 540 Ft 395 Ft


Az akció érvényes minden 2017. április 10. és április 30. között leadott rendelésre vagy a készlet erejéig!

 


Mivel sok termékünk akciós, kérjük, olvasd el az "apróbetűt" is:

 • Az akció 2017. április 10-30. között leadott rendelésekre érvényes vagy a készlet erejéig.
 • A listákban szereplő árak már a kedvezményes nettó árak.
 • Az akciók a megadott időszakban leadott rendelésekre érvényesíthetők!
 • A webáruházban a listaárakat látod, de ha weben keresztül rendelsz, akkor is akciós áron kapod a terméket!
 • Ezt a kedvezményes ajánlatot más kedvezménnyel nem tudod összevonni.
 • Mivel limitált a készlet, kérünk, ha választottál, azonnal add le rendelésedet telefonon. Így kedvenc termékeidet félre tudjuk Neked rakni.
 • Ügyfélcentrumunk az aktuálisan elérhető termékekről azonnali tájékoztatást ad a: +36-1-373-0930 számon.

 

osszes-beszallito-logo