Szombati nyitva tartás

 Ezúton szeretnénk tájékoztatni Titeket, hogy a 2018.04.21-én Szombaton NYITVA tartunk!

Nyitvatartási idő: 8:30-tól 16:30-ig.

Hétfői futárszolgálattal történő kiszállításra 12:00-ig tudjuk felvenni a rendeléseket!

 

Gyártási biztonságot adunk termelésedhez!

 • DSC 0352
 • DSC 0362
 • DSC 0327
 • DSC 0340
 • DSC 0330
 • DSC 0337
 • DSC 0360
 • DSC 0356
 • 21 Small
 • 22 Small
 • IMG 0493
 • IMG 0539
 • IMG 0545
 • IMG 0555
 • DSC 0011
 • DSC 0076
 • DSC 0087
 • MG 3341
 • IMG 2132
 • IMG 2096
 • zStand 1 2
 • Stand 16
 • Stand 10
 • zStand 1 1


Mit jelent a gyártási biztonság?


Az Eurojet Hungária Kft. egyedülálló termék és szolgáltatás kombinációjával, 2005 óta nyújt teljeskörű gyártási biztonságot a szélesformátumú digitális nyomdák és vállalkozások számára. Az alapanyagok, festékek, nyomtatók, gépek és a szervizszolgáltatás ötvözetével, nyugalmat és értékes időt nyújtunk Számodra. Nekünk az a fontos, hogy Te a legfőbb tevékenységedre, a gyártásra és kivitelezésre tudj koncentrálni. A termeléshez, kivitelezéshez szükséges festékek, alapanyagok, gépek biztosítását nyugodtan hagyd ránk. Mi ebben vagyunk jók.

Miért érdemes az Eurojetet választanod?

Mert nálunk Te és a vállalkozásod van a középpontban, nem pedig az általunk forgalmazott termékek. Az Eurojetnél az adott célnak legjobban megfelelő terméket adjuk Neked, a legoptimálisabb áron, legyen szó csak egy darab alapanyagról vagy egy teljes géppark telepítéséről. 

Mivel járulunk hozzá a Te üzleti eredményeidhez?

Tudjuk, hogy a sikerhez elsősorban gyártási biztonságra van szükséged. Nálunk egy helyen találod meg a gyártáshoz szükséges alapanyagokat, festékeket, nyomtatókat, gépeket és a magas színvonalú szerviz szolgáltatást. 

Küldetésünk

Termékeink és szolgáltatásaink kombinációjával minél több időt szeretnénk megtakarítani Számodra, hogy Neked csak a gyártásra kelljen koncentrálnod.
Termékeinket logisztikai szolgáltatásunkkal rövid idő alatt ki is szállítjuk Hozzád.

Víziónk

Arra összpontosítunk, hogy mindig elérhetőek legyünk Számodra, és szükségleteid folyamatos elemzésével mindig a legoptimálisabb megoldást nyújthassuk Neked.

A felelősségteljes munkára való felkészültségünk az egyik legélesebb fegyverünk. Ezt nagyon komolyan vesszük, mert nagy jelentőséget tulajdonítunk annak, hogy értéket közvetítsünk kollégáink és szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésével.


Szolgáltatásaink


Termékválasztékunk széleskörű, mert tudjuk, hogy reklámkivitelezőként a reklámeszközök gyártásához nem csak alapanyagokra, de festékre és gépparkra is szükséged van. Ezért a zavartalan termeléshez, megbízható alapanyag- és festék ellátást, és megbízhatóan működő gépparkot biztosítunk szervizzel együtt.

Alap- és kellékanyagok


Webaruhaz-eurojetWebáruházunkban több, mint 1000 féle alapanyagot találsz meg, amelyekből akár azonnal, raktárról kiszolgálunk Téged. Szakértő csapatunk még a választásban is segít, hogy Te gond nélkül koncentrálhass a kivitelezésre. Szabászatunkon a táblás alapanyagokat akár méretre is vágjuk. Alapanyagainkkal kapcsolatos kérdéseidet és rendelésedet elérhetőségeinken fogadjuk. Elérhetőségeink megtekintéséhez kattints ide!

Szélesformátumú nyomtatók és utófeldolgozó gépek


szelesformatumu-nyomtato-eurojetAz évek során kialakult szilárd vevői kapcsolataink és stabil beszállítói hátterünknek köszönhetően nem ismerünk olyan nyomtatási technológiát vagy feladatot, amelyre ne tudnánk Neked választ adni. Több, mint 20 féle szélesformátumú nyomtatónk és 30 féle manuális és automata utófeldolgozó eszközünk közül, segítünk kiválasztani a vállalkozásodhoz, igényeidhez leginkább illeszkedőt. Legyen szó tekercses vagy éppen táblás anyagok nyomtatásáról és vágásáról, oldószeres, UV, latex vagy textilnyomtatásról. 

Szerviz és alkatrészellátás


szerviz-final-eurojetÜzleti terveid, pénzügyi célkitűzéseid megvalósításához elengedhetetlen, hogy a termelőeszközeid zavartalanul működjenek és ne legyen termelési kiesésed. A telepítést követően bármikor, ha műszaki nehézség merül fel, szakképzett szerviztechnikusaink 24 órán belül kapcsolatba lépnek Veled, hogy a problémát a lehető legrövidebb időn belül orvosolják.

Alkatrész bázisunkban minden gyakran felhasznált alkatrész megtalálható, így nálunk nem kell plusz időveszteséggel, beszerzési idővel számolnod.

Szerviz szolgáltatásainkkal és nyomtatóinkkal kapcsolatos kérdéseidet központi email címünkön, telefonos elérhetőségeinken és weboldalunkon keresztül várjuk tettre készen. Szerviz szolgáltatásainkról bővebben itt tájékozódhatsz.


Csapatunk


Az Eurojet csapata nap mint nap azért küzd, hogy minél több praktikus megoldással tudjon Téged elhalmozni, ezért folyamatosan új, költséghatékony és innovatív alapanyagokat és eszközöket mutatunk be Neked. Az újdonságok folyamatos beszerzésében és szállításában nagy segítségünkre vannak stabil nemzetközi beszállító partnerbázisunk, és az ő kutatás-fejlesztésük.

A nemzetközi kiállításokon és beszállítóink szakmai képzésein való részvétel, a külföldi szakmai folyóiratok és könyvek feldolgozása, mind-mind közelebb visz minket hozzád és a Te igényeid teljesítéséhez. Amikor pedig beteljesül egy vágy, nincs annál nagyobb öröm, mint partnereink pozitív visszajelzése:

"Az Eurojetnél mindig baráti a hangvétel és rugalmas az ügyfélszolgálat. Ha kell valamiből, tudom, hogy nem kell messzire menjek, mert azt azonnal megtalálom Náluk raktáron." - Vasas Károly e.v.

"Azért ajánljuk az Eurojetet, mert mindig elérhetőek, és azonnal kapunk választ a problémáinkra. Sok kiváló szolgáltatásuk van, köztük pl. a vidéki kiszállítás, amit nagyon szeretünk, mert így mindig kiszámítható, hogy mikor érkezik az árunk. Nem hiába vásároltuk Náluk gépeinket is, ár-érték arányában a legjobb választás. Eurojet, köszönjük hogy vagy Nekünk." - Dekormix Kft.

"Ha arra kell gondolnunk, hogy mit nyújt nekünk az Eurojet, nem nehéz válaszolnunk: partneri kedvezményeket, gyors és precíz ügyfélszolgálatot, jó minőségű termékeket, jó munkakapcsolatot. Mindazt, amit egy jó alapanyag forgalmazó cégtől elvárunk." - Radír Reklám Kft.

"Amennyiben kedvünk tartja, vásárolhatunk web áruházon keresztül, de a kedves női hangnak a vonal másik végén egyszerűen nem tudunk ellenállni! Jellemző az udvarias kiszolgálás és a maximális segítőkészség. Ha pedig véletlenül olyat kérek ami nincs, akkor sem távozok rendelés nélkül. Az Eurojetnél mindig tudnak Nekem a lányok alternatívát kínálni, így a munkámban sincs megállás, mert az alapanyag ellátás biztosított. Kedvenc szolgáltatásom a táblás anyagok kiszállítása. Ha kérem méretre is vágják, és ezzel nagyon sok „nyűgtől” szabadulok meg, a megspórolt időről nem is beszélve!" - Róna Marketing Kft.

"Sok bérnyomtatás után úgy gondoltuk beszerzünk egy nyomtatót, ezért tájékozódtunk a piacon. Így találtunk rá az Eurojetre, és a Latex 260 nyomtatóra. Nagyon bíztató volt amit az új technológiáról hallottunk, de most fél év távlatából tapasztalatból is tudjuk ezeket. Az Eurojettől kapott szakmai háttér és szerviz hozzáállás egyaránt szimpatikus számunkra." - Lab Control Kft.

molnar_szabolcs.jpgA több, mint 30 nemzetközi partnerünk és kollégáim nevében is kívánok Neked sikeres kivitelezési munkákat, és kiváló üzleti eredményeket!

Molnár Szabolcs - ügyvezető