Megújul a MACtac PG 7036 Antigraffiti lamináló fóliája,
ezentúl keresd LUV 7036 néven a kínálatunkban!

Még több előnyt kínál a megújult PG 7036, amit ezentúl LUV 7036 néven találsz meg a kínálatunkban.

Mivel is tud többet az új lamináló fólia?

Erősebb ragasztójának köszönhetően már UV nyomatok laminálására is alkalmas, és ezzel egyidejűleg tapadási együtthatók is erősebbek lettek.  Minden más tulajdonságában, mint pl. élettartam, tisztíthatóság, ellenállás oldószerekkel szemben teljesen megegyezik a PG 7036-tal.

Február közepétől folyamatosan áttérünk a LUV 7036 anitgraffiti lamináló fólia forgalmazására így a PG 7036-al csak a készlet erejéig tudunk kiszolgálni!

Az új termék ára pedig 1.490 Ft/m2 lesz.

Nézd meg a 2 termék angol nyelvű adatlapját itt:

PG 7036 termékadatlap
LUV 7036 termékadatlap

Kérdés esetén keresd bizalommal az Ügyfélcentrumunkat!

 

2018. február 05., hétfő 11:47

1 Ft-ért egy tekerecs minőségi roll up film!

Roll-up szerkezetek akcióban

+ Roll-up film akár 1 Ft-ért!*


Válassz a jól bevált roll-up szerkezeteinkből és vigyél hozzá egy teljes tekercs igényes roll-up filmet akár 1 Ft-ért!

1 db Replace Eco 85x200 szerkezet ára 5.900 Ft/db + áfa
1 db Replace Eco 100x200 szerkezet ára 7.900 Ft/db + áfa


Vigyél most csomagban 20 db Replace Eco 85x200 szerkezetet kedvezményesen 4.900 Ft/db + áfa áron, és adunk mellé 1 Ft-ért egy teljes tekercs ROF220 (0,914 x 50m) roll-up filmet!
Megtakarítás: 49.812 Ft + áfa

Nagyobb méretre lenne szükséged?

Rendelj 20 db Replace Eco 100x200 szerkezetet kedvezményesen 6.900 Ft/db + áfa áron, és adunk mellé 1 Ft-ért egy teljes tekercs ROF220 (1,06 x 50m) roll-up filmet!
Megtakarítás: 57.769 Ft + áfa


Erősebb roll-up szerkezetekre is érvényes az ajánlat, Neschen roll-up filmmel!

1 db Replace Standard 85x200 szerkezet ára 8.490 Ft/db + áfa
1 db Replace Standard 100x200 szerkezet ára 10.990 Ft/db + áfa

Vedd most csomagban: 12 db Replace Standard 85x200 szerkezet kedvezményesen 7.990 Ft/db + áfa áron, és adunk mellé 1 Ft-ért egy teljes tekercs kiváló minőségű Neschen (0,914 x 30m) roll-up filmet!
Megtakarítás: 32.629 Ft + áfa

Vagy válaszd a nagyobbat!

12 db Replace Standard 100x200 szerkezet kedvezményesen 10.390 Ft/db + áfa áron, és adunk mellé 1 Ft-ért egy teljes tekercs kiváló minőségű Neschen (1,067 x 30m) roll-up filmet!
Megtakarítás: 38.091 Ft + áfa

Az akcióban lévő 1Ft-os 30 vagy 50 méteres roll-up filmek kiváló I. osztályú minőségű anyagok, folyamatosan készletről. Ebben az akcióban kockázat nélkül próbálhatod ki akár mindkét alapanyagot!

 

KÉRJÜK OLVASD EL AZ "apróbetűt" IS:

  • Az akció 2018. február 6. és március 31. között leadott rendelésekre érvényes vagy a készlet erejéig.
  • A fent megadott árak már a kedvezményes nettó árak.
  • Amennyiben webáruházon keresztül szeretnéd leadni a rendelésed úgy kérünk, hogy a megjegyzés rovatba tüntesd fel, hogy a roll up akció feltételeivel kéred a terméket
  • Az akciós árak a megadott időszakban leadott rendelésekre érvényesíthetők.
  • Ezt a kedvezményes ajánlatot más kedvezménnyel nem tudod összevonni.
  • Mivel limitált a készlet, kérünk, ha választottál, azonnal add le rendelésedet telefonon.
  • Ügyfélcentrumunk az aktuálisan elérhető termékekről azonnali tájékoztatást ad a: +36-1-373-0930 számon.

 

2018. április 17., kedd 07:00

Helvetica betűtípus halála!

A Helvetica betűtípus halála és az egyéni céges betűtípusok felemelkedése!

 

Goodbye Helvetica

Úgy tűnik, hogy egyre kevesebbet fogunk találkozni a világ kedvenc betűtípusával a Helveticaval. Néhány évvel ezelőttig, nehezen lehetett egy órát elböngészni az interneten, hogy ne találkoztunk volna ezzel a betűtípussal. Aki pedig Apple rendszert használt, az 2015-ig nap mint nap találkozott ezzel a betűtípussal.

De egy ilyen font használata, amely, ha őszinték vagyunk, nem tartalmazott túlságosan észrevehető jellemzőket, azt jelentette, hogy ezeknek a vállalatoknak nem volt lehetőségük valódi benyomást kelteni.

Figyelembe véve azt a tényt, hogy ezek a cégek évente több millió dollár licensz díjat fizetnek a Helvetica betűtípus használatáért, és hogy ez a betűtípus nem különösebben tud érvényesülni mobileszközökön, úgy tűnik, hogy ez a két ok egyaránt vezet a Helvetica halálához.

Elindult azonban egy trend és ahelyett, hogy a szabványos betűkészletből választanának, saját márkához illő betűtípust készítenek maguknak a cégek! Ennek köszönhetően megkezdődött az egyéni igényekre szabott betűtípusok felemelkedése.


Nézzünk néhány egyedi betűtípust:

Roboto

Ki használja? – Google

Google Logo

A 2011-ben bemutatott Roboto egy neo-grotesk sans-serif betűtípus mely azt sugallja a cégről, hogy „modern mégis megközelíthető, de egyben érzéki is”

Először Android rendszeren használták a betűtípust. 2014-ben számos fejlesztésen és ráncfelvarráson esett át, hogy még barátságosabb, és minél több felületen kompatibilis legyen.

Kiegyenesítette a nagy „R” betűt és lekerekítette a pontot az i és j betűkön ugyanígy az írásjeleken (.) is, és más szimbólumokon. Most már széles körben ismert ez a betűtípus, mert az összes Google terméken ez jelenik meg.

2012-óta ingyenesen letölthető.

San Francisco

Ki használja? Apple, Apple watch

Apple

Ahhoz, hogy az Apple okos óráját ki tudják adni, az Apple-nek új betűtípust kellett fejlesztenie, amely kisméretű kijelzőkre optimalizált. Így született meg a San Francisco betűtípus.

Hosszú évek utána a Helvetica, mint iPhone, iPad és Mac operációs rendszerek alap betűtípusa, elérte a korlátait. Megállapították, hogy a Helvetica-t kevésbé könnyű olvasni kisebb eszközökön, ha a levél túlságosan szűk volt, és a betűméret és a felbontás túl alacsony volt.

A cégnek szüksége volt egy sokoldalúbb és célzottan az ő eszközeikre fejlesztett termékre. Így megtervezték a San Francisco, betűtípust, amely vonalvezetésében nagyon hasonlít a Helvetica-ra.

2 fő típust használnak:
-    SF for iOS and MacOS, és
-    SF Compact az Apple órákhoz.

Most már szinte az összes termékükön ez a betűtípus fut.

További egyedi betűtípusok:

•    TCCC Unity – The Coca Cola Company
•    YouTube Sans - Youtube
•    CNN Sans – CNN
•    IBM Plex - IBM

Miért köszön el egyre több márka a Helvetica betűtípustól?

Ezen a ponton már egy trendnek számít és a márkajelzés szerves részévé vált, hogy egy saját egyedi betűkészlettel rendelkezzen.

Bár a közelmúltig a szabványos betűkészletek, mint például a Helvetica, "elég jó" lehetőséget adtak a megjelenésre, de ezen fontok többsége elérte használatuk korlátait, hiszen legalább fél évszázada nem lettek frissítve és optimalizálva.

A technikai korlátokon túl, amelyek a Google-t és az Apple-t, késztették saját betűkészletek tervezésére, az IBM megmutatta nekünk, hogy a tipográfia nagyszerű lehetőség a márkaazonosság kiterjesztésére.

Gondolj arra, hogy hány márka szeretne velünk online kapcsolódni. Gondolj arra, hogy hány márka készít videótartalmat vagy olyan blogokat, amelyek célja, hogy bevezessenek az ökoszisztémájukba. Gondolj arra, hogyan változott a marketing és a reklám világa.

Már nem csak egy logó alapján tudunk beazonosítani egy márkát, hanem a színhasználatukkal (pl. Coca Cola piros) és a betűtípusaikkal is (IBM).

Az egyedi betűkészlettel a márkák nagyobb ellenőrzést biztosítanak az identitásuk fölött, és hosszú távon, akár pénzt is takaríthatnak meg.

Nem minden márka engedheti meg magának, hogy nulláról egy teljesen egyedi fontkészletet terveztessen, de ez nem jelenti azt, hogy meg kell ragadnunk az alapértelmezett fontkészleteknél, mint pl. a Helvetica.

Legyen neked is a márkádra/cégedre jellemző betűtípusod!

A teljes cikket itt tudod elolvasni eredeti nyelven: www.envato.com

 

 

A Neschen Easy megoldásai kiválóak rövidtávú dekorációk, költséghatékony készítésére!


Neschen Easy Fix 180 MSP egy 180 micronos monomer vinyl, mely a hagyományos promóciós vinylekhez képest vastagabb, ezáltal jóval könnyebb applikálni.

Egy speciális kadmium és oldószer mentes, visszaszedhető akril ragasztóval rendelkezik, mely lehetővé teszi a többszöri újra-pozícionálást is. Ragasztója nem pontszerű, hanem teljes felületen elterülő!

Neschen Easy Fix fóliái tökéletesek rövid távú kirakat dekorációkhoz, kiállítási falak dekorálására és egyéb sima, enyhén ívelt felületekre.

Neschen race number for carNéhány kísérletező kedvű dekoros, promóciós célból, 1-2 napos rendezvényekre autók részleges dekorációjához is a Neschen Easy Fix termékeit használta.

Könnyen és gyorsan fel tudták helyezni, általában motorháztetőre vagy az ajtókra és a rendezvény végén, pedig pár perc alatt ragasztónyom mentesen eltávolították!

Ez egyszerre volt költség és időtakarékos számukra!

Nyomtatható: Ecosolvent, UV és Latex technológiával!

A Neschen Easy Fix 180 MSP filmet 1.372m szélességben és 30m-es tekercshosszban, raktárról is elérheted. Listaára 1.265 Ft/nm.
Érdemes kipróbálnod, nem fogsz csalódni!

»»Nézd meg a Neschen Easy Fix 180 MSP terméket a webáruházban!««

2018. január 09., kedd 13:57

Pantone év színe választás - 2018

Nyugalmat biztosít a káosz közepén!

2000 óta a Pantone minden évben megválasztja az év színét, meghatározva a trendeket, és hogy ezzel segítse a designereket. 2018-ra az év színévé egy "provokatív és elgondolkodtató" lila árnyalatot választott a Pantone Color Institute.

2018 színe a Pantone 18-3838 Ultra Violet lett

pantone color of the year 2018 ultra violet banner

Lee Eisenman, a Pantone igazgatója a közleményében hozzáteszi, hogy a rejtélyes lila színárnyalatok régóta az ellenkultúra szimbólumai is. Prince, David Bowie és Jimi Hendrix is használt különböző lila árnyalatokat, ezáltal 2018 választott színe a nonkonformitásra, a kísérletezésre is utal.

Emellett a szín, a misztikummal, a spiritualitással is összefügg, a lilát sokszor használják meditációkon is. Ilyen módon a lila az ingergazdag világtól való elvonulás színe is egyben.

Belsőépítészeti dekorációk esetén, az év színe tökéletesen használható hálószobák, nappalik kiegyensúlyozott és nyugodt hangulatának megteremtésére!

Megkerestük Nektek, hogy a MACtac plotterfóliái közül melyek állnak legközelebb az év színéhez!

9800-as plotterfólia: 9839-13 Violet 1.23x50m - 1.720 Ft/nm ár-tól

8900-as plotter fólia: 8938-19 Violet 1,23x50m - 1.048 Ft/nm ár-tól

A pontosabb használat érdekében a Pantone megadta, hogy CMYK-ban és HTML megjelenésben milyen kódokkal lehet az Ultra Violet 18-3838 színt előállítani.

CMYK: 71;73;7;8
HTML: 5F4B8B

Bízunk benne, hogy sikerült ihletet adnunk a 2018-as év dinamikus és sokszínű kivitelezéseihez!

 

Források:
Pantone: https://www.pantone.com/color-of-the-year-2018-tools-for-designers
HVG: http://hvg.hu/elet/20171207_Ime_ez_lett_a_jovo_ev_szine

 

 

2017. december 07., csütörtök 10:00

Ne legyen horrorisztikus a ragyogás!

Varázsolj karácsonyi hangulatot a MACtac arany és ezüst tükörfóliáival!

tükörfóliaA MACtac új tükörfóliái fém hatású, arany-ezüst öntapadó fólia, melyben ötvöztek egy fémhatású PET filmet és egy 90 mikronos víztiszta PVC laminálót. Kiválóan alkalmazható sík felületek dekorálására.

Öntapadó oldala is szinezett így kiváló 2 oldalon látszódó üvegek dekorálására. A legtöbb vágóplotterrel tiszta, gyors és problémamentes az anyag feldolgozása.
UV technológiával pedig még egyedibb dekorációk készíthetők belőle.

Beltéren néhány hónapra, kültéren pedig rövid távú dekorációkhoz javasoljuk.

Nyomtatható: UV technológiával!

A MACal 1069 ezüst és 1079 arany fóliáit 1.23 m szélességben és 50 m-es tekercshosszban, raktárról is elérheted.

Listaára 1.850 Ft/nm.

Érdemes kipróbálnod, nem fogsz csalódni!

»»Nézd meg a MACtac tükörfóliáit a webáruházban!««

2017. november 20., hétfő 12:42

Black Friday 2017 - November 24-30.

Eurojet - Black Friday

2017. november 24-30. között

- 1nap helyett 1 teljes hétig -

Idén is becsatlakozunk a Black Friday mozgalomba és az év legnépszerűbb termékét akciózzuk le és nem csak egy napig!

FIGYELEM!

NÁLUNK NEM CSAK PÉNTEKEN ÉRVÉNYESEK A KEDVEZMÉNYES ÁRAK!

Fontos vagy számunkra, ezért úgy döntöttünk, hogy 1 teljes héten át van lehetőséged élni, az akár 30%-os kedvezménnyel!

Siess, mert az akció csak a készlet erejéig tart és az idei év legnépszerűbb termékét választottuk, amit biztosan gyorsan elkapkodnak majd!

Keresd a MACtac WW 300 1,37x50m-es kiszerelésű nyomtatható öntapadó tapétáját - amely sokaoldalú felhasználhatósága miatt méltán lett a 2017-es év legnépszerűbb terméke nálunk.

Siess mert csak korlátozott ideig tudod ezt a terméket 2.000 Ft/m2 ár helyett 1.400 Ft/m2 áron megvásárolni!

blackfriday portfolio

KIVÉTELES ALKALOM, mert most a kedvezmény nem csak a teljes tekercs vásárlása esetén vonatkozik, hanem a folyóméteres (5m) kiszerelésre is:

ebben az esetben 2.200 Ft/m2 ár helyett 1.540 Ft/m2 áron veheted meg a Mactac WW 300 nyomtatható öntapadó falgrafika fóliáját!


Mivel a tájékoztatás nem teljes körű, kérjük, olvasd el az "apróbetűt" is:

 • Az akció november 24-30. között érvényes vagy a készlet erejéig.
 • A listákban szereplő árak már a kedvezményes nettó árak.
 • Az akciók a megadott időszakban leadott rendelésekre érvényesíthetők!
 • A webáruházban a listaárakat látod, de ha weben keresztül rendelsz, akkor is akciós áron kapod a terméket!
 • Változatlanul van lehetőséged 5 méteres egységben vásárolni,  azonban a kedvezményes árat ekkor a kis kiszerelésre vonatkozó árból számoljuk.
 • Ezt a kedvezményes ajánlatot más kedvezménnyel nem tudod összevonni.
 • Mivel limitált a készlet, kérünk, ha választottál, azonnal add le rendelésedet telefonon. Így kedvenc termékeidet félre tudjuk Neked rakni.
 • Ügyfélcentrumunk az aktuálisan elérhető termékekről azonnali tájékoztatást ad a: +36-1-373-0930 számon.

 

2017. október 20., péntek 15:28

Halloween-i tökös árak!

 

 landing draft 06

 

Ez tényleg nem boszorkányság és nem is szellemeskedünk! Szeretjük a pezsgést és a jókedvet, ezért gondoltuk, hogy Halloween alkalmából csinálunk egy rémesen jó akciót Nektek.

Reméljük, hogy Neked is okozunk pár libabőrösen kellemes percet.... a tökös árainkkal:)

 

Az akcióban szereplő termékeink: 

Édemes többet rendelned, mert növekvő kedvezménnyel díjazzuk!

  Lista Ár
Ft/nm
1-4 tekercsig
Ft/nm
5-9 tekercsig
Ft/nm

10 tekercstől
Ft/nm

Neschen Easy Dot Matt
öntapadó fólia
  960 Ft  13%
835 Ft
15%
816 Ft

Tökös árainkért
hívj minket!

 

                                                         Lista Ár
Ft/nm 
1-4 tábla
Ft/nm

5-9 tábla
Ft/nm

10 táblától
Ft/nm

Stadur Sign SF 5mm
szendvicslemez 2030x3050mm

3.990.Ft    21%
3.152 Ft
25%
2.993 Ft

pumpkin face
Tökös árainkért

hívj minket!

pumpkin face

Stadur Sign SF 10mm
szendvicslemez - 2030x3050mm
4.490.Ft 21%
3.547 Ft
25%
3.368 Ft
Stadur Sign SF 19mm
szendvicslemez -2030x3050mm
5.490.Ft 21%
4.337 Ft
25%
4.118 Ft
Alumínum szendvicslemez - 2mm
0,21mm - fehér fényes/matt - 1500x3050mm
4.990 Ft 18%
4.100 Ft
20%
3.990 Ft
ACP szendvicslemez - 3mm
0,21mm - fehér / natúr - 1500x3050mm
5.490 Ft 25%
4.095 Ft
34%
3.600 Ft
ACP szendvicslemez - 3mm
0,21mm - fehér fényes/matt - 1500x4050mm
5.590 Ft 22%
4.340 Ft
23%
4.290 Ft
ACP szendvicslemez - 3mm
0,27mm - ezüst fényes/matt - 1500x3050mm
6.790 Ft 24%
5.190 Ft
27%
4.990 Ft

Az akció október 30. és november 10. között leadott rendelésekre, vagy a készlet erejéig érvényes!

5 ok, amiért kedvező ez az ajánlat Neked:

 1. Mert most 21-34%-al kedvezőbben vásárolhatod meg a karácsonyi dekorok alapjait. 
 2. Mert, ha min.10 db táblát vagy tekercset vásárolsz akkor még nagyobb kedvezmények várnak rád!
 3. Mert termékportfóliónk új táblás alapanyagait most még kedvezőbb áron próbálhatod ki!
 4. Mert most piaci ár alatt tudod tesztelni a Neschen világszerte egyik legnépszerűbb termékének előnyeit!
 5. Mert, ha van egy jó alkalom akkor szeretünk tök jó árakat adni Neked!

Ne habozz és még ma add le rendelésed, mert limitált a készlet!


Mivel sok termékünk akciós, és számtalan kombináció létezik, kérjük, olvasd el az "apróbetűt" is:

 • A fent megadott árak már a kedvezményes nettó árak.
 • A webáruházban a listaárakat látod, de ha weben keresztül rendelsz, akkor is akciós áron kapod a terméket!
 • Az akció csak az akcióban megjelölt termékekre érvényes.
 • Ezt a kedvezményes ajánlatot más kedvezménnyel nem tudod összevonni.
 • Az akció a készlet erejéig, vagy 2017.10.30-tól 2017.11.10-ig érvényes.
 • Mivel limitált a készlet, kérünk, ha választottál, azonnal add le rendelésedet telefonon. Így kedvenc termékeidet félre tudjuk rakni Neked.
 • Ügyfélcentrumunk az aktuálisan elérhető termékekről azonnali tájékoztatást ad a: +36-1-373-0930 számon.

 

2017. október 18., szerda 08:55

Tapétázási tréning cégvezetőknek

A BELSŐÉPÍTÉSZET MERŐBEN MÁS VILÁG!

NE REKLÁMDEKORÁCIÓS SZEMMEL KÖZELÍTSD MEG!

Ha éppen most kívánsz nyitni a belsőépítészeti munkák felé,
szárnyaidat most bontogatod ezen a területen,
és fontolva haladó dekoros/nyomdász vagy,
VÁRUNK!

(max. 15 fő/csoport)

TAPÉTÁZÁS tréning cégvezetőknek!


Kacérkodsz a belsőépítészeti munkákkal, de bizonytalan vagy, hogyan indulj el?

wp on the wallÉrdekel a tapétázás, az anyagok, a feldolgozás, a felhelyezés?

Nincs vagy kevés tapasztalatod van, és szeretnéd látni a buktatókat is?

Tudni akarod milyen az a másfajta megközelítés, ami nagyobb nyereségtartalmat eredményez a dekorációs megbízásoknál?


Gyere el hozzánk, és mi megmutatjuk az alapokat a tapétáktól, az előkészítésen át a felhelyezésig.
Tapasztalt trénereink olyan szakmai fogásokat, trükköket mutatnak meg,
amelyből megtudhatod,
hogyan érdemes belevágnod a tapétázásba!


Ezen a tréningen hallani fogsz:
•    a tapétázásról, és ennek üzleti modelljéről,
•    background2a potenciális célközönségről,
•    az árakról,
•    a rejtett csapdákról, nehézségekről

Gyakorlati dolgokról:
•    a fal előkészítéséről
•    a ragasztókról
•    az illesztésekről
•    mikor melyik tapétát válaszd (öntapadó, önkioldó ragasztóval rendelkező, hagyományos?

jelentkezés


IMG 8919 300x200A tapéta alapanyagokat a Neschen cég képviselője, Richard Bachora mutatja be, aki rendelkezik minden gyártói tapasztalattal és mivel pályafutása során az iparág szamárlétráját végig járta a dekorostól, az operátoron keresztül, a termékfejlesztési menedzseren át egészen a gyártói szintig. Így teljes körű releváns szakmai tapasztalattal rendelkezik, melyet szeretne most megosztani veletek is.

Pencsikoff Ferenc bA gyakorlati felhasználás házigazdája pedig Pencsikoff Ferenc, egy olyan sikeres fiatalember, aki több évet és több millió Ft-ot ölt bele abba, hogy kitanulja a szakma csínját-bínját. Nemzetközi kiállításokra és tréningekre jár, hogy folyamatosan fejlessze a tudását. Részt vett több nagy Európai tapéta gyártó képzésén, hogy tényleg mindent tudjon a tapétákról!

jelentkezés


A Tapétázási Tréning végére: Megtanulod, hogy kinek, milyen tapétát és mennyiért adhatsz el és ki az, akivel nem érdemes foglalkoznod! Olyan technikai fogásokat és alapelveket ismerhetsz meg, amelyekkel csökkentheted a belsőépítészeti dekorációban rejlő kockázatokat és egy profitábilis rendszert építhetsz fel.

Helyszín: Rozmaring Kertvendéglő, (1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 125.)
Időpont: 2017 november 9. csütörtök 9:30
A képzés díja: 99 000 Ft +Áfa
(Az árváltozás jogát fenntartjuk.)
A tréning díja tartalmazza a tréning során szükséges eszközöket, az ebédet, kávé, tea és vízfogyasztást.

Figyelem! A szabad helyek száma limitált, mert szeretnénk, hogy mindenki valóban kézzel fogható és hasznos tudást vigyen haza! A tréningre való jelentkezés csak a képzési díj befizetését követően válik véglegessé! (max. 15 fő )

jelentkezés

Maradt még kérdésed a tréninggel kapcsolatban?

Keress minket bizalommal az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen egész nap, vagy a +36 1 3730930-as telefonszámon hétfőtől péntekig 8:30 és 16:30 között.

 

Gyere várunk

az Eurojet csapata

Keencut Technic ARC - Innovatív design, páratlan teljesítmény és tartósság

keencut logo


A Keencut szabadalmaztatott "fejlett forgókéses vágó" rendszere kiküszöböli a felső sínes vágók instabilitását és a szabványos papír giotinok lehetséges kockázatát.


A Keencut Technic ARC vágója egyedülálló, egysínes tartórendszerének köszönhetően a felhasználó tisztán látja a vágási vonalat. Ez a mechanizmus még nagy nyomás alatt sem torzít a vágási pontosságon, ugyanakkor a két rögzítőgörgő biztosítja az anyag rögzítést a vágás során. A Twin Tungsten Steel vágókerekek egy teljes hosszúságú, rozsdamentes acélból készült rögzített pengeszalaggal ötvözve páratlan teljesítményt és tartósságot nyújtanak. Az ARC család minden vágógépével rendkívül egyszerű a kétirányú vágás.

A Keencut ARC 5 féle méretben áll rendelkezésre: 107 cm; 152 cm; 203 cm; 254 cm; és 305 cm-es kivitelben.


Nézd meg az Keencut Technic ARC bemutató videóját!


egyedi funkciók

Egyedi tulajdonságok

 • Szabadalmaztatott alsó futású egysínes csapágyrendszer
 • A dupla volfrámacél vágó kerekek egy teljes hosszúságú fix pengés szalaggal vannak kombinálva
 • A vágás még nagy nyomás alatt sem torzul
 • Két alapanyag leszorító biztosítja a rögzítést a vágási folyamat során
 • A vágási vonal nincs takarásban, folyamatosan látható

integrált alu

Beépíthető alumínium alap

 • Robusztus alumínium alaplapra épített, integrált metrikus párhuzamos betétekkel
 • Közvetlenül helyezhető munkafelületre vagy egy célra épített állványra vagy állványre szerelve is rendelhető
 • 5 féle méretben elérhető: 107cm (42 ") és 305cm (120") között
   

mérőeszköz

Kiterjesztett vonalzó – Opcionálisan rendelhető

 • Lehetővé teszi az eszköz sokoldalú felhasználhatóságát
 • Pontosabb mérés
 • Teljes mérőállomással ellátva
 • Inch-ben és cm-ben is felskálázott
 • Egy méretben elérhető: 91cm (36”)

Könnyű összeszerlés

Könnyű beépítés & használat

 • Űrtechnológiában is használt alumínium ötvözetből készült
 • A teljes hosszúságában védőburkolattal rendelkezik, így ha nincs használatban a vágó berendezés, akkor sem zavarja a munkaterületen való munkavégzést.
 • 5 év gyártói garancia
 • 20 év csere garancia a csúszó csapágyakra
 
állvány

OPCIONÁLISAN KÉRHETŐ ÁLLVÁNYOK & ÁLLVÁNY CSOMAGOK

 • 90cm magas és állvánnyal vagy állvány csomaggal kapható (hulladékkezelő és anyaggörgővel)
 • A rögzítő görgőkkel felszerelve gyorsan és egyszerűen mozgatható és elhelyezhető bármely széles formátumú nyomtató vagy munkaterület mellett
 • Eloxált alumínium kivitel

 

Nettó listaárak:

 • 107 cm – 240.030 Ft
 • 152 cm – 259.245 Ft
 • 203 cm – 278.460 Ft
 • 254 cm – 339.255 Ft
 • 305 cm – 367.920 Ft
Keencut Technic art

 

További információért keress minket elérhetőségeinken!