Rövidített nyitva tartás

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Titeket, hogy 2018.03.22-én csütörtökön

15:30-ig tartunk nyitva!

Pénteki kiszállításra 14:00-ig tudjuk felvenni a rendeléseket!

A mi csapatunknak is szüksége van egy kis kikapcsolódásra.

Megértéseteket köszönjük! Üdvözlettel az Eurojet csapata!

Headbanner 05

Beszállítóink

biedermann-logo emblem-logo olfa-logo fotoba-logo
hp logo 2012 keencut logo mactac-logo mutoh-logo
poli-tape logo rollsroller logo spiritdisplays-logo summa-logo
tesa-logo vhf-logo yellotools-logo  

Biedermann

biedermann-logo"Profiktól profiknak" - ez az 1989-ben alakult német cég szlogenje. A Biedermann számára fontos a legmagasabb minőség biztosítása és a rendelések gyors teljesítése. Kiemelt figyelmet fordítanak a fejlesztésre, a trendek folyamatos figyelésére. A befejező műveletek közül a laminálásra szakosodott cég rendkívül kedvező ár-érték arányú hideg és meleg laminálógépei találhatók meg kínálatunkban 2007 óta, 5-féle szélességben.

A cég weboldalát ide kattintva éred el.


Dataplot (Emblem termékek)

emblem-logoA német Dataplot nyomtatható alapanyagokat, eszközöket, gépeket forgalmaz szerte Európában. Az 1979-es alapítástól 1996-ig az ország határain belül kereskedett a cég. 1992 óta székhelyük Henstedt-ben van. 1996-ban megkezdődött a nemzetközi értékesítés. A széles alapanyagkínálatból rengeteg termék elérését biztosítjuk hazánkban 2007 óta. Az Emblem folyamatosan újuló termékei lépést tartanak a reklámdekorációs szakma fejlődésével.A cég weboldalát ide kattintva éred el.


Fotoba

fotoba-logoAz olasz Fotoba cég 1974-ben alakult, fő profilja az automata vágóeszközök gyártása és forgalmazása.

Az évtizedek során számos szabadalmat gyűjtött be a vállalat - szabadalom alatt ál például a Digitrim vágógép is. Megoldásai és eszközkei jelentős időmegtakarítást eredményeznek a szélesformátumú digitális nyomatok méretre vágásában, utófeldolgozásában. Több nagyteljesítményű nyomtató utófeldolgozását végzik ezek a berendezések, pl. HP Turbojet. Cégünk 2007 óta kizárólagos képviselője a Fotoba termékeknek Magyarországon.

A cég weboldalát ide kattintva éred el.


HP

hp logo 2012A HP-t 1939-ben alapította Bill Hewlett és Dave Packard, jelenleg az óriáscég a világ 170 országában működik. Termékportfóliójában a digitális technológiák jó része megtalálható.
Fotózás, nyomtatás, számítástechnika, hogy csak pár területet említsünk. A HP a szélesformátumú nyomtatásban is jelen van, innovatív technológiákkal (Latex), termelékeny vagy akár szuperszéles
berendezésekkel egyaránt. Az Eurojet 2010 óta látja el a HP nagyformátumú nyomtatási üzletágának kizárólagos képviseletét Magyarországon.

A cég weboldalát ide kattintva éred el.


Keencut

keencut logoA Keencut a kézi vágógépek gyártására és forgalmazására specializálódott. Alakulásakor, 1982-ben még csupán Angliában tevékenykedett, mára azonban már több, mint 50 országban érhetőek el termékeik.

A gépeik és alkatrészek 100%-ban a corby-i gyárban készülnek. A házon belüli gyártásnak köszönhető, hogy a Keencut minden gépre egyedülálló, 5 éves garanciát tud biztosítani. Okos és praktikus eszközök jellemzik a kifejlesztett gépeket, melyek közül a szélesformátumú nyomtatásban kiemelt szerep jut a táblavágásnak és a tekercses anyagok feldolgozásának.
Kínálatunkban asztali kézivágók és táblavágók is megtalálhatók.

A cég weboldalát ide kattintva éred el.


MACtac

mactac-logo"A reklámipar gazdagsága nem a pénzben, hanem az ötleteinkben rejlik." - ez a MACtac filozófiája. A MACtac a világ egyik vezető öntapadó fólia fejlesztője és gyártója. Disztribúciós csatornái az egész világot felölelik. Anyavállalata, a BEMIS a csomagolóanyagok gyártásában tölt be vezető szerepet, 3,5 milliárd dolláros éves forgalommal világszerte.

A MACtac termékkínálatában szinte minden, a reklámdekorációs szakma által igényelt öntapadó fólia megtalálható. Színes fóliák, nyomtatható öntapadók, védőfóliák és a legkülönbözőbb belsőépítészeti és dekorációs fóliák. Kutatás-fejlesztését a környezettudatosság jellemzi, a gyártás és csomagolás minden területén bolygónk védelmének kérdését kiemelten kezeli.

Cégünk 2011 óta hivatalos MACtac forgalmazóként biztosítja az öntapadó fóliák teljeskörű és zavartalan ellátását a hazai reklámkivitelezők számára.

A cég weboldalát ide kattintva éred el.


MUTOH

mutoh-logoA japán cég a világ egyik vezető szélesformátumú nyomtató gyártója. A különböző technológiákkal operáló nyomtatók mellett vágógépeket is találunk a kínálatban.
A MUTOH-nál nagy hangsúlyt fektetnek a kutatás-fejlesztésre, amelynek központja Japánban található. A cég globális jelenlétét hivatalos viszonteladókon keresztül biztosítja. Cégünk 2008 óta rendelkezik a MUTOH értékesítési és szervizelési jogosultságával, amely belgiumi képzések sorának elvégzésével szerezhető meg.

A cég weboldalát ide kattintva éred el.


Olfa

olfa-logoAz Olfa kések jellegzetes színe a sárga, amely könnyen észrevehetővé teszi ezeket a szakipari szerszámokat. A reklámkivitelezés során is sok Olfa eszközre van szükség, ezért kínálatunkban is megtalálhatóak ezek a termékek. Személyesen üzletünkben és webáruházon keresztül is megrendelhetőek.

A cég weboldalát ide kattintva éred el.


 

Poli-Tape

poli-tape logoA Poli-Tape rendkívül innovatív gyártó, a textilre vasalható fóliák, plotterfóliák, lamináló fóliák és nyomásérzékeny ragasztók gyártásában.
Az 1993-ban alakult cég akkoriban még gyártással nem, csak forgalmazással foglalkozott, ’96-tól már áttekercselő üzemeket működtetett. 1998-ban pedig már felületkezeléssel is foglalkozott, amivel már a házon belüli gyártás alapjait fektették le, amely 2002-ben meg is kezdődött.
2001-ben a cég már Európán kívül is terjeszkedett - az újabb célpont az USA volt.
2009-ben ismét mérföldkőhöz ért a vállalat - nemcsak egy új központ épült meg ebben az évben, hanem egy jelentős szerkezeti változás is végbement: a Poli-Tape összeolvadt a kiváló minőségű öntapadó fóliáiról ismert Kemica-val.
A Kemica termékeket cégünk 2006 óta forgalmazza Magyarországon, a gyártás Észak-Olaszországban Goriziában folyik. A cég széles kínálattal, elsősorban nyomtatható fóliák gyártásában jeleskedik. Anyavállalata, a Poli-tape elsősorban textilre vasalható fóliáinak gyártása pedig Németországban történik. Az Eurojet 2008 óta foglalkozik textildekorációs fóliák forgalmazásával.

A cég weboldalát ide kattintva éred el.


RollsRoller

rollsroller logo2A RollsRoller gépeit szerte a világban már több, mint 1 500 cég használja. Ez a kasírozó asztal világszabadalom, igazi forradalmi találmány, amely minimalizálja a keletkezett selejteket. Segítségével buborék- és gyűrődésmentesek lesznek az applikációk. Kialakítása ergonómikus, kényelmes használni. Jelentős költség és erőforrás-megtakarítást jelent táblás anyagok vagy éppen ponyvák kasírozásánál.
Cégünk 2008 óta kizárólagos forgalmazója ezeknek az eszközöknek Magyarországon.

A cég weboldalát ide kattintva éred el.


SpiritDisplays

spiritdisplays-logoA SpiritDisplays eredetileg Dél-Afrikából indult, majd 2003-ban londoni központtal az európai piacok ellátását is megkezdte. A cég egy kiemelt területre fókuszál, ponyvafeszítő rendszereket fejleszt és gyárt. A SpiritDisplays feszítőrendszerrei merőben újak. Egyszerűek, praktikusak, könnyen szerelhetőek és a dekoráció könnyen cserélhető bennük.
A cég a Spirit-FLEX, elsősorban ponyvák és épülethálók kihelyezéséhez használt feszítőrendszer mellé kifejlesztette a különleges, Spirit-TEX textil feszítőrendszert is. Ezután vezette be a TruckSkinz családot, amely dobozos teherautók és kamion oldalán nagy segítség gyakran változó dekorációk elhelyezéséhez.
Az Eurojet 2011-ben kezdte meg a SpiritDisplays feszítőrendszerek forgalmazását.

A cég weboldalát ide kattintva éred el.


Summa

summa-logoA Summa első gyára 1973-ban, Belgiumban épült. A reklámdekorációs szakma megjelenésével egyidőben, 1987-ben volt úttörője az akkori vágóplotterek betűvágásra történő átalakításával. A fejlődés egészen napjainkig töretlen maradt és mára a Summa név összeolvadt a kiváló minőségű vágóplotterekkel. Aki elnyűhetetlen, pontos és igazán gyártásra fejlesztett eszközt keres dekorációs feladatainak ellátására, a Summa-nál biztosan megtalálja. Cégünk 2008-ban kezdte meg a Summa plottereinek értékesítését és szervizelését.

A cég weboldalát ide kattintva éred el.


Tesa

tesa-logo.jpgA Tesa a világ vezető ragasztó-gyártók egyik meghatározó szereplője a világban. Több, mint 100 országban van jelen, és közel 6500 kiváló terméket kínál ipari, irodai, illetve otthoni felhasználásra.
Hagyományos ragasztókon és ragasztószalakon kívül speciális termékeket egyaránt kínál.
A vállalat mindig is kiemelt figyelmet fordított a fejlesztésre. Kiterjedt kutatás-fejlesztési részleggel rendelkezik: a központ Hamburgban van, amellyel több földrész laborjai is közvetlen kapcsolatban állnak (USA, Kína, Japán, Szingapúr). A több, mint 200 tudós munkájának köszönhetően a tesa-nál évente kb. 70 új szabadalom születik.

A cég weboldalát ide kattintva éred el.


 Vhf

vhf-logoA Vhf camfacture AG 1988 óta gyárt és fejleszt nagy precizitású CNC marógépeket és a gépekhez illeszthető megmunkáló szerszámokat. Gépeivel sokféle gyártói tevékenységet kiszolgál - marás, vágás, csiszolás is megvalósítható berendezéseivel. A széleskörű felhasználás egyik területe a reklámdekorációs ipar, ahol a táblás alapanyagok megmunkálását, formára vágását, gravírozását végezhetjük el ezekkel az eszközökkel. 2010-ben indítottuk a vhf gépeinek képviseletét hazánkban, azóta számos sikeres projektben bizonyították már létjogosultságukat ezek a berendezések.

A cég weboldalát ide kattintva éred el.


 Yellotools

yellotools-logoA reklámdekorációs eszközöket forgalmazó cég központja a németországi Windeck-ben van. Dekoreszközeik a világ több mint 30 országában megtalálhatók, az ellátást pedig a két gyár biztosítja Kaliforniában, ill. Németországban.

A cég sokat áldoz a termékfejlesztésre, szinte hónapról hónapra jelennek meg újabb termékeik. "Egyszerű és nagyszerű." - röviden így jellemezhetnénk a Yellotools eszközeit. A praktikumnak pedig nagyon egyszerű oka van - a fejleszők maguk is reklámkivitelezők, így ha valakik, ők aztán tényleg tudják, milyen nehézségekkel kell szembenézniük nanp mint nap a reklámdekorációkat készítő kollégáknak. A termékek forgalmazását 2010-ben kezdtük meg hazánkban, nagy sikerrel.

A cég weboldalát ide kattintva éred el.